Total renovering av enebolig i Bergen

Ønsker du en overhaling av badet, eller fornye deler av det du allerede har?  Da kan du ta kontakt med oss. Her beskriver vi et eksempel på en totalrenovering av badene og vaskerom i en bolig som vi jobbet på nylig. 

Utgangspunktet var en total renovering av en større enebolig med 2 bad.  Jobben startet med en sparring med kunden i forhold til en VVS løsning for baderom, kjøkken og vaskerommet. Vi leverte deretter rør og utstyr til to bad, et kjøkken og et vaskerom.

Det var en relativt omfattende jobb som vi brukte i overkant 120 timer på. Jobben innbefattet også prosjektledelse opp mot tømrer, murer og elektriker. Eldre hus er sjelden laget for moderne løsninger så ting tok lengre tid enn med et helt nytt bygg. Noe av utstyret som ble valgt stilte veldig høye krav til vår utførelse. 

Badekar levert av Vikingbad

Nye moderne bad i klassisk stil

Kunden visste ganske godt hva hun ville ha, men fikk også gode råd fra oss på mulige løsninger. De nye badene skulle være i klassisk stil men med det mest moderne utstyret.  Et sted der en bare kan slappe av og føle seg vel. 

Produktinfo

På toalettene installerte vi baderomsmøbler og vegghengt skål fra Ifö Sign Art, servant fra Aspen og med servantbatteri fra Grohe. Badekarene er av merket Vikingbad og badekarbatteriene fra Grohe. Dusjkabinett er fra Macro. 

På vaskerommet monterte vi et skyllekar fra Imtra og bereder fra Ozo.

Kjøkkenet ble levert med kokebatteri fra Grohe Red.

Litt av en bolig ble det tilslutt.

 

Kontakt oss om du har lignende prosjekt ›

Vegghengt skål fra Ifö Sign Art
Servant m/underskap fra Aspen